Zmaturuj.sk – Maturita 2024 jednoduchšie!

Súťažná konferencia Junior Internet AMAVET 2024 pozná víťazov

Utorok, 16.04.2024 – Prestížna súťažná konferencia Junior Internet AMAVET 2024 má za sebou už 19. ročník! Uskutočnil sa 12. až 13. apríla na Fakulte informatiky a informačných technológií Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Na finále súťažnej konferencie žiaci ZŠ a najmä SŠ z celého Slovenska prezentovali 43 ... celý článok »

Zoznámte sa s postavami slovenského filmu Spiaci účet, ktorý príde do kín už budúci týždeň!

Nedeľa, 14.04.2024 – 18. apríla 2024 začnú slovenské kiná premietať domácu filmovú novinku – detektívne romaneto Spiaci účet. V centre pozornosti napínavého príbehu je mladý manželský pár, ktorý sa rozhodne v zložitej finančnej situácii predať vzácny obraz po starých rodičoch a vďaka tomu odokryje temné tajomstvo rodiny, ... celý článok »

Profesionálna liga YGames PRO Series prichádza po prvýkrát v hre Counter-Strike 2!

Piatok, 12.04.2024 – Už o pár týždňov prichádza nálož skvelých tímov a zápasov. Couter-Strike liga YGames PRO Series pokračuje v roku 2024 svojou 4. sezónou, ktorá štartuje už 13.5. a prináša súboje 18 tímov v novej edícií hry. Po prvýkrát tak uvidíme top tímy domácej a európskej scény v súbojoch v CS2.Liga vo svojom 4. ... celý článok »
Maturita 2024 Maturitné testy

Referáty, ťaháky, učebné materiály, poznámky, maturita, maturitné otázky

Čo hľadajú študenti v týchto dňoch?

Cestuješ v blízkom čase do zahraničia?

SÚŤAŽ!

SÚŤAŽ: Pošli nám vypracované maturitné témy a vyhraj!

Máš užitočnú prácu alebo sadu vypracovaných maturitných tém, s ktorou by si sa chcel podeliť s ostatnými a zároveň si myslíš, že by to pomohlo iným študentom? Pošli nám ju prosím na sutaz@zmaturuj.sk a my ju veľmi radi uverejníme.

10 najlepších a 10 náhodnych prác odmeníme vecnou cenou!

Ďakujeme za spoluprácu.
Vygenerované za 0.009 s.
Zavrieť reklamu